U Srebrenici otvoren centar BH Telecoma

Bez autora
Apr 22 2010

Otvaranjem centra u Srebrenici, Bh telecom je nastavio realizaciju plana širenja mreže na širem teritoriju Bosne i Hercegovine. Građani će od sada imati sigurnu komunikaciju i uklapat će se u svjetski trend. S druge strane, značaj ovog centra je što su ovdje posao dobila četiri povratnika. Njihovo prisustvo ovdje je vrlo bitno. Ne može se očekivati finansijski efekat u početku, ali će se nastojati da se uspostave partnerski odnosi s ljudima koji imaju poslovne ideje koje će podržati na obostrano zadovoljstvo. Očekuje se da će BH Telecom prepoznati potrebe građana i općine u cjelini i da će se uključiti u realizaciju strategije razvoja općine za dobrobit svih stanovnika Srebrenice. Gosti na otvaranju centra BH Telecoma, među kojima je bio veći broj djece, dobili su prigodne poklone.

U Srebrenici otvoren centar BH TelecomaOtvaranjem centra u Srebrenici, Bh telecom je nastavio realizaciju plana širenja mreže na širem teritoriju Bosne i Hercegovine.

Centar je otvorio Osman Suljić, načelnik Općine Srebrenica, istakavši da će građani od sada imati sigurnu komunikaciju i uklapat će se u svjetski trend. S druge strane, značaj ovog centra, kako je rekao Suljić, je što su ovdje posao dobila četiri povratnika.

„Naše prisustvo ovdje je vrlo bitno. Ne možemo očekivati finansijski efekat u početku, ali ćemo nastojati da uspostavimo partnerske odnose s ljudima koji imaju poslovne ideje koje ćemo podržati na obostrano zadovoljstvo, istakao je generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović.

Radomir Pavlović, predsjednik Skupštine općine Srebrenica izjavio je da očekuje da će BH Telecom prepoznati potrebe građana i općine u cjelini i da će se uključiti u realizaciju strategije razvoja općine za dobrobit svih stanovnika Srebrenice.

Gosti na otvaranju centra BH Telecoma, među kojima je bio veći broj djece, dobili su prigodne poklone.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik